Monipuolista ja pitkäaikaista osaamista

Kaapelivikatutka / Kaapelitutka

PJT-sarjan kaapelivikatutkat ovat helppokäyttöisiä ja toiminnoiltaan monipuolisia työkaluja kaapelivikojen paikannukseen.

Meiltä löytyy kaapelivikatutka sekä heikkovirtakaapeleille että vahvavirtakaapeleille.

kaapelitutka

Kaapelivikatutka PJT-20

Vian paikannukseen heijastus ja ylikuulumismittauksiin. Soveltuu kaikille sähköisille kaapeleille. Kahden parin reaaliaikainen vertailu. LCD-näyttö, jossa lähivioilla zoomattuna parempi kuin 10 cm erottelukyky. Mittausalueita 8 kpl 60 m...15 km asti.

» PJT-20 esite (pdf, 0,06 Mt)


kaapelitutka

Kaapelivikatutka PJT-10

Helppokäyttöinen tutka nopeaan vianpaikannukseen, symmetristen ja koaksiaalisten tietoliikenne- ja sähkökaapeleiden asennus-, ylläpito- ja huoltomittauksiin. Mittausalueita 6 kpl aina 12 km asti. Erottelukyky zoomattuna lähivioilla 0,5 m.

» PJT-10 esite (pdf, 0,06 Mt)


kaapelivikatutka

Kaapelivikatutka PJT-11

Pelkistetty ja selkeä näppäimistö nopeaan vianpaikannukseen. Nopeus ja sovitustiedot kaapelikohtaisesta muistista. Soveltuu myös koaksiaali- ja sähkökaapeleille. Erottelukyky lähivioilla 1 m, mittausalueita 4 kpl aina 4800 m asti.

» PJT-11 esite (pdf, 0,06 Mt)


Kaapelivian paikannin

Kaapelivian paikannin PJT-6

Puoliautomaattinen, taskukokoinen kaapelivian paikannin maasymmetristen puhelinkaapeleiden katkos- ja oikosulkumittauksiin 3000m asti. Pieni yhden painikkeen mittari, jonka 1 m resoluutio ulottuu 1300 metriin, siitä ylöspäin resoluutio on 10m.

» PJT-6 esite (pdf, 0,06 Mt)


LAN adapteri

Lan adapteri.

Kaapelivikatutkan lisälaitteet

LAN-kaapelin mittaus ja testaus

RJ-45 adapteri LAN- kaapeleiden mittaukseen ja testaukseen kaapelivikatutkalla.

Adapteri soveltuu RJ-45 liitimellä varustettujen kaapelien testaukseen kaikilla PJT- sarjan tutkilla. LAN -kaapelit erityisen hyvin tyypeillä PJT-11 ja PJT-20.

RJ45- adapteri, varusteet LAN –kaapelin testaukseen.

» RJ-45 adapterin esite (pdf, 0,9 Mt)


koaksiaali adapteri

BNC-adapteri koaksiaalikaapelin mittaukseen.

Lisäarvoja kaapelitutkan käyttäjille

Nopeasti toimiva huoltopalvelu tehtaallamme

Kaapelitutka on siirtojärjestelmien kehityksestä riippumaton kaapeliin verrattavissa oleva vuosikymmenien investointi. Vanhankin tutkan huolto on edullista ja kannattavaa.

Koulutus

Tutkan ja sen käyttömahdollisuuksien perusteellinen tuntemus takaa tehokkaan ja luotettavan vian paikannuksen. Edullinen koulutus uusille käyttäjille ja taitojen päivitys kokeneillekin asiakkaan omissa tiloissa tai tehtaallamme Orimattilassa.


Kaapelitutka vs kaapelivikatutka

Aiemmin käytimme kaapelivikatutkistamme johtotutka nimitystä, joka vakiintui käyttöön ensimmäisten tutkiemme myötä jo 70-luvulla. Viime vuosina olemme tarkoituksellisesti pyrkineet suosimaan kaapelivikatutka nimeä, koska johtotutka tai kaapelitutka on joidenkin käyttäjien keskuudessa yhdistetty myös kaapelien fyysisen sijainnin määrittämiseen käytettäviin kaapelinhakulaitteisiin.

Erikois-Elektroniikka Neuvonen Oy - info (at) eriele.fi