Monipuolista ja pitkäaikaista osaamista

Elektroniikkasuunnittelu ja elektroniikan tuotanto

Vakiotuotteidemme ohella toteutamme asiakaskohtaisia projekteja, joiden koko suunnittelu- ja tuotantoketju voidaan tarvittaessa toteuttaa oman yrityksemme puitteissa.

Asiakaskohtaiset suunnittelu- ja tuotantoprojektit voivat olla kokonaisia laitteita tai järjestelmiä, tai esimerkiksi jokin lisäyksikkö asiakkaan joltakin toiselta toimittajalta kauan sitten hankkimaan järjestelmään.


Ohutlevytuotanto

Erityisesti piensarjatuotanto on hyvin hallinnassa. Elektroniikkasuunnittelu ja elektroniikkatuotanto toimivat saumattomasti yhteistyössä oman mekaniikkatuotantomme kanssa. Tämä tarjoaa merkittäviä.

Laitekotelo

Ohutlevytuotanto taitaa erityisesti laitekotelot ja valmistaa myös muut metalliosat sekä omiin että asiakkaille valmistettaviin tuotteisiin. Lisäksi toimitamme asiakkaidemme tarvitsemia mekaniikkaosia.

Metalliosastomme erityisosaamista ovat ohutlevyjen aukotukset ja särmäykset nykyaikaisin konein ja menetelmin.

Ohutlevytuotanto

Yleisimmin käyttämämme materiaalit ovat 1-3 mm alumiini sekä 0,5-2 mm sähkösinkitty teräs. Muita käsittelemiämme materiaaleja ovat mm. kidesuunnattu muuntajasydänlevy, ja musta, ruostumaton tai kromiteräs.

Pulverimaalaus ja muut pintakäsittelyt

Näkyvien osien pintakäsittelyinä käytämme normaalisti vakiosävyillämme tehtävää pulverimaalausta, jonka suoritamme omissa tiloissamme.

Elektrolyyttiset pintakäsittelyt (mm. sinkitys, anodisointi, kromatointi) teetämme pitkäaikaisilla alihankkijoillamme.


Erikois-Elektroniikka Neuvonen Oy - info (at) eriele.fi